10 najboljih SEO savjeta za poboljšanje Vaše tražilice u 2018

Ako imate elegantno dizajniranu web stranicu, postoji mnogo izgleda da će vaši posjetitelji voljeti vašu web lokaciju. Međutim, neće vam garantirati da dobijete viši rang u Googleu, Yahoo i Bingu itd. Stoga, danas u ovom članku, reći ćemo vam 10 najboljih SEO savjeta za poboljšanje Vaše tražene ljestvice 2018. godine
  What is SEO?
 SEO označava Search Engine Optimization. Međutim, što to znači? SEO je proces poboljšanja prometa na vašoj web stranici kako bi web stranica bila vidljiva na Googleu, Yahoo i Bingu ili drugim tražilicama. Što se veća web stranica pojavljuje u rezultatima pretraživanja, to je veći broj posjetitelja na vašoj web stranici.
How to Improve Ranking in Search engines?
 Postoje mnoge metode za poboljšanje ranga vaše stranice bez isplate plaćenih shema koje nude tražilice. Sljedećih deset metoda pomoći će vam da saznate kako da biste dobili Viši rang.
 1. Page titles
 Naslov stranice može se odnositi na vašu web stranicu bilo kojeg drugog modula vaše web stranice. Naslov stranice govori korisniku o vašoj web stranici ili web stranici. Dakle, najvažnije je da opis bude kratak i relevantan. Naslov stranice bi trebao biti od interesa kao ključna riječ.
 2. Keywords
 Ključne riječi su vrlo važan dio svakog pojedinog modula vaše web stranice. Korisni su korisnici kada korisnici žele dobiti informacije o određenoj stvari. Smiješno je prikazati toliko mnogo ključnih riječi, ali relevantno je potrebno spomenuti.
 3. Sitemaps
Sitemapovi omogućuju webmasteru dodavanje dodatnih informacija URL-u. Više su vanjske veze na vašoj web stranici, više su šanse da dobijete veći rezultat u tražilicama. Omogućuje pretraživačima brzo pronalaženje drugih web stranica i stranica.
 4. URL structure
 URL pomaže puno u izradi višeg ranga u tražilicama jer omogućuje korisnicima da dobiju ono što žele. Tako poboljšana kvaliteta URL-ova učinit će to za vas. URL mora biti kratak jer potiče doživljaj korisnika kako bi se kretao prema relevantnim podacima i ključnim riječima.
 5. Redovito ažurirajte sadržaj
Ažurirani sadržaj je značajan u postizanju višeg ranga SEO. Ažurirani sadržaj određuje da je web mjesto relevantno i svježe. Ako ste vlasnik bilo kojeg web mjesta na blogu, redovito objavljujte sadržaj kako biste postigli viši rang u tražilicama.
 6. Mobile najprije
Mobile sada više nije novi trend jer se upotreba mobilnih uređaja povećava iz dana u dan. Tražilice daju veću važnost za mobilnu kompatibilnost. Web programeri trebaju uzeti u obzir da je njihova web aplikacija prilagođena za mobilne uređaje.
10 najboljih SEO savjeta za poboljšanje Vaše tražilice u 2018
7. Upotrijebite ALT oznake
 Ako vaša web-lokacija ima galeriju ili više slika i videozapisa za učitavanje, morate upotrijebiti ALT oznaku da biste prikazali alternativne informacije ili tekst o svojim resursima. Oni pomažu tražilici pronaći vašu stranicu i prikazati prije gledatelja koji koristi preglednike samo za tekst.

 8. Meta podaci
 Meta opis na stranicama vaše web stranice daje tražilicama više izbora kako bi se utvrdilo što je vaša stranica. U glavne oznake možete implementirati tri metapodataka poput metapodataka naslova, metapodataka opisa i ključnih riječi metapodataka.
 9. Zadržite slike male
 Preporučljivo je koristiti slike male veličine jer je potrebno samo neko vrijeme za učitavanje. Bolje su za mobilne uređaje jer je to i plusna točka za mobilnu kompatibilnost. Stoga se usredotočite na izradu malih slika pri razvoju web stranica.
 10. korisničko iskustvo
 Korisničko iskustvo (UX), što je vrlo važan pojam u svakoj tehničkoj domeni. Uključuje, koliko dugo ostaju posjetitelji na vašoj web-lokaciji? Koja stranica ima veći broj klikova? Oni su sve točke trebate računati dok SEO analiza.